Wat doe ik?

UV lamp voor gellak nagellak

Opzoek naar een nagel stylist?

Bent u opzoek naar een nagelstyliste, waar u terecht kunt voor gelnagellak dan bent u bij Beauty by Mexx op het juiste adres.

Ik ben 18 jaar en ik heb vorig jaar eindexamen gedaan aan de HAVO in Alkmaar. Ik vind het prettig om er verzorgd uit te zien, met name ben ik bijzonder geïnteresseerd in nagelverzorging. Wij ontkomen er niet meer aan in onze maatschappij; verzorgde nagels zijn een schoonheidssymbool en geven je een goed gevoel en zelfvertrouwen. Dit gevoel van welbevinden kan ik voor u realiseren.

De nagellak die wij allemaal kennen heeft een aantal nadelen, de gelakte nagels verliezen al snel hun glans en zien er al snel niet meer aantrekkelijk uit. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een betaalbaar alternatief wat de nagels echt laat schitteren, zonder scheurtjes, krassen of doffe plekken en dat heb ik gevonden!

Shellac van CND heeft alle voordelen die een vrouw zich kan wensen, het is geen traditionele nagellak en ook geen gel, het bladdert niet en behoudt twee weken lang zijn pracht en hoogglans. Verder vormt Shellac ook een beschermende coating voor de nagels of kunstnagels.

Dit revolutionaire product zorgt voor sterke, maar evengoed buigbare hoogglans nagels en kan toegepast worden op vingernagels, maar even zo goed op teennagels. Shellac blijft veertien dagen lang zitten en zorgt voor kleurrijke en glanzende nagels. Aangezien ik enorm enthousiast ben over Shellac wil ik dat graag delen met de klant, die zijn doffe nagels niet meer accepteert en aan vernieuwing toe is. Mijn salon is gevestigd aan de Rozenlaan 12 in Sint Pancras, een lieflijk en gezellig dorpje onder de rook van Alkmaar.

Tijdens een eerste afspraak gaan wij alle mogelijkheden en uw wensen in alle rust doornemen en gaan direct uw nagels lakken met Shellac, u zult versteld staan van het resultaat wat direct waarneembaar is! Na de eerste behandeling in mijn salon in Sint Pancras kunt u besluiten voor vervolgafspraken, deze kunnen desgewenst bij u aan huis plaatsvinden. Alle behandelingen zijn volgens afspraak, als u dat wilt ook in de avonduren of in de weekenden, zelfs op zondag.

Ingeval van een afstand van maximaal vijf kilometer vanaf Alkmaar breng ik geen extra kosten in rekening als het het lakken van handen en voeten betreft.
Shellac.jpg