Wie ben ik?

Wie is Mexx?

Laat ik mij mezelf even voorstellen.
Ik ben werkzaam in de omgeving van Alkmaar, Heerhugowaard en Sint Pancras en ik volg de laatste modetrends op de voet.

Ik heb onlangs een unieke methode ontdekt, die er voor zorgt dat de nagels echt tot hun recht komen. Geen afgesleten randen meer, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, maar goed verzorgde nagels die je een fijn gevoel geven.

Meer over mij

Ik ben vorig jaar begonnen met de opleiding Media, Informatie en Communicatie op De Hogeschool van Amsterdam. Na een jaar ben ik er achter gekomen dat mijn passie hier niet ligt en heb ik besloten om een tussenjaar te nemen. Ik ga nu fulltime aan de slag in een kinderkleding winkel in het centrum van Alkmaar.
Traditionele nagellak heeft als groot nadeel dat deze er al snel niet mooi meer uitziet en zijn glans verliest, daarom ben ik op zoek gegaan naar alternatieve methodes en heb de oplossing gevonden in de vorm van Shellac van CND.
UV lamp voor gellak nagellak
Om mijn enthousiasme met iedereen te delen is mijn salon gevestigd aan de Rozenlaan 12 in Sint Pancras, een pittoresk, gezellig dorpje bij Alkmaar.

Hier kan ik uw wensen in alle rust bespreken en ga ik direct aan de slag met de verfraaiing van uw nagels, uw nagels worden gelakt met Shellac, desgewenst kan met dezelfde lak ook uw teennagels gelakt worden.